Nieuws januari 2023

BICK gaat VERHUIZEN!

Na jaren met veel plezier in Weelde ons bedrijf te hebben opgebouwd zijn wij nu toe aan een grotere ruimte om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. Voorlopig gaan we nog een tijdje door in Weelde maar we gaan al volop aan de slag om de nieuwe ruimte in Oud-Turnhout helemaal klaar te maken om jullie te verwelkomen.

Natuurlijk maken we er een feestje van als de verhuizing klaar is en we nodigen jullie dan allemaal uit.

BICK Gaat over op Jesmonite

We zijn er trots op dat we een nieuw kwalitatief Acryl product aan kunnen bieden. Met de Jesmonite in combinatie met de AC100 vloeistof hebben we een perfect weervast product voor de veeleisende kunstenaar. 

Jesmonite, een veilig en ecologisch alternatief voor hars, gips en beton

Jesmonite is leuk, gemakkelijk te gebruiken, en kan op vele manieren gegoten en bewerkt worden om verbluffende resultaten te bereiken in een veelheid van projecten. Het kan worden gemengd met andere materialen zoals pigmenten, inkt, metaalvullers en zelfs koffie om unieke afwerkingen te verkrijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

jesmonite-composition
 
  • jesmonite-is-strongSterker: Sterk, flexibel en duurzamer, waardoor het slagvast is.
  • jesmonite-is-strongLichter: Lichter dan steen, vezelbeton, zand en andere gecementeerde producten – perfect voor het maken van film- en theaterdecors.

     

  • jesmonite-is-strongVeiliger: Klasse ‘0’ brandwerend met verminderde rookdichtheid en toxiciteit. Zonder oplosmiddelen.
  • jesmonite-is-strongFijnheid: de fijnste details kopiëren
  • jesmonite-is-strongEcologisch: Op waterbasis en oplosmiddelvrij, dus ecologischer.
  • jesmonite-is-strongKeuze : De pigmenten kunnen gemengd worden om een willekeurig aantal tinten te creëren. Kan elke textuur imiteren en het effect van materialen zoals steen, metaal, hout, leder of stof reproduceren.1